Вибираємо аерогриль для кухні

Вибираємо аерогриль для кухні


На українському ринку аерогрилі з'явилися не дуже давно, але це не завадило їм обзавестися вірними прихильниками, які встигли оцінити зручність і можливості нової побутової техніки. Вони легко замінюють газові та електроплити, хлібопічки, електричні сковороди, яйцеварки, пароварки і безліч інших пристроїв. Особливо це актуально для власників невеликих квартир з маленькою кухнею. Але якщо Вам пощастило і Ви живете у заміському будинку, радимо Вам придбати сучасний Fireplace за посиланням - https://interia.com.ua/predmeti-interera/fireplace.html, який об'єднує в собі вуличний камін та піч для приготування смачних страв на відкритому вогні або розжареному вугіллі. А ще, біля такого пристрою дуже зручно збиратися зі своїми рідними або друзями для відпочинку.

Fireplace - вуличний камін та піч

Fireplace - вуличний камін та піч

Ті хто зважилися на здійснення покупки аерогрилю варто підготувати себе до того, що не всі функції в новому приладі доведені до досконалості. Наприклад, запікання, гриль, тушкування і копчення аерогрилі виконують прекрасно, але ось з розморожуванням або випічкою часто виникають проблеми. Крім цього, будьте готові до збільшення рахунків за електрику, тому що пристрій досить потужний і може працювати від десяти хвилин до декількох годин.

Для дачників аерогриль просто незамінний, адже завдяки йому можна не тільки варити джеми і компоти, а й консервувати овочі та фрукти, а також і стерилізувати необхідні інструменти і тару. Сушка грибів і ягід відбувається за лічені години. Звичайно, електроплити справляються з цими функціями не гірше, але ось розміри у них значно більше, привезти з дому аерогриль для кухні значно простіше.

Які переваги можна отримати, купуючи цей прилад?

  • Нагрівальними елементами в аерогрилі є галогенова лампа або трубчастий електронагрівач (ТЕН), які швидко набирають необхідну температуру (250-300 градусів), розподіл тепла здійснюється завдяки продуманій системі вентиляції. В результаті страва виходить соковитою, повністю пропеченою із золотистою скоринкою;
  • для приготування будь-якої страви більше не потрібно жир або масло, їжа стає менш калорійною і більш корисною;
  • для аерогрилю підходить практично будь-який посуд, починаючи зі скляного і закінчуючи керамічним. Не можна використовувати пластик і дерев'яні вироби;
  • на відміну від електричних плит або СВЧ-печей, аерогрилі можуть готувати кілька страв відразу, причому на якості готових продуктів це жодним чином не відбивається;
  • завдяки продуманій конструкції аерогрилю, всі запахи залишаються всередині робочої ємності, а не розносяться по всій квартирі.

З нескладним управлінням аерогрилю впорається навіть дитина. Все що потрібно для приготування смачного обіду - покласти вимиті продукти в ємність, додати необхідні спеції і вибрати відповідний режим, аерогриль все інше зробить самостійно. Доглядати за ним ще простіше, після білкових і вуглеводних продуктів ємність можна просто сполоснути в теплій воді, ну а після жирних страв скляну чашу потрібно промити водою з додаванням м'якого миючого засобу, потім ополоснути.